Mag ik even voorstellen: De uitvoerenden van Timon de Onsterfelijke


De uitvoerenden van deze productie zijn naast het Zutphens Barok Ensemble de dansgroep Triomphe & Enchantement, zangers Johannette Zomer en Jasper Schweppe en acteur Martin van Tulder.
Het jarige Zutphens Barok Ensemble heeft oud spelers gevraagd om bij deze productie mee te spelen. Maar liefst acht oud spelers doen mee met het project zodat we nu geen ensemble meer zijn maar een orkest!

Triomphe & Enchantement is een dansgezelschap dat historische barokdans uitvoert. De formule is dezelfde als die van het Zutphens Barok Ensemble: goede amateurs onder leiding van een professional. Het toeval wil dat ook zij dit jaar hun 40e verjaardag vieren! Het dansgezelschap staat onder leiding van specialist in historische dans -dansmeester- Frank Perenboom.
Al twee keer eerder hebben deze barokmusici en barokdansers samen gewerkt. Foto's van de samenwerkingsprojecten Ariadne op Naxos en Venus & Adonis vind je Venus en Adonis op onze site.

We zijn heel gelukkig met de samenwerking met de solisten Johannette Zomer en Jasper Schweppe.
Johannette Zomer is een geweldige sopraan, verbonden met Zutphen, en is enthousiast om met ons samen te werken in dit project. Zij zal fantastische aria's zingen en in het verhaal enkele rollen spelen.
Jasper Schweppe., bariton en collega van Johannette, neemt de basaria's voor zijn rekening en speelt in het verhaal o.a. de rol van Bacchus.
Tot slot gaan we samenwerken met de mensen van de techniek van de Buitensociëteit over de geluidsversterking van de acteurs en decor en belichting.
Het belooft een fraai verjaardagscadeau te worden!

Zaterdag 10 juni, 20 uur, Buitensociëteit Zutphen. Kaartverkoop via de Hanzehof.

Terug